God jul

Hejhej!, God Jul i efterhand, haha. Hoppas att er jul har varit br!, det har iaf min varit, fick ett Thoma sabo armband, en lock/platt tång, kläder, stativ, kamerarem, nagelack, anslagstavla, en ryggsäck, pälsväst, presentkort, och så kommer jag kanske få en Victoria's Secret necssär. Puss,

Lite mer info

Hej på er! Jag och Alice kommer antagligen att sluta blogga här, men vi kommer inte sluta blogga tillsammans. Istället ska vi börja på en ny blogg, namn och sånt håller vi fortfarande på att hitta på. Anledningen är väl mest att vi inte bloggat här på tusen år och att designen på den här bloggen har blivit helt galen medan den funkar perfekt på andra bloggar. Galet är det men nu måste jag gå... (Bara för att det är julafton imorgon (!) så ger jag er några lite juliga bilder.)
 
 
- klara

Heej igen!

Hej igen, i det senaste inlägget sa jag ju att jag skulle blogga mer, men de har det ju inte blivit. Men har faktiskt bloggat på min egna blogg ett tag, - www.aliceohlsson.blogspot.se ( gå gran in där) men jag ska ju inte bara blogga där, utan faktsikt här också. Kommer nog bli lte fler inlägg här, men inte lika många som förr.
 
Igår hade vi tjej+två killar lunch , super gott och funny, haha. Jag, Klara Noemi, Max och Isaac var hemma hos Alma, tyvärr kunde inte Lisa komma. Men iaf, vi bara flummade runder lite, lyssnade på musik, dansade, hade charader. Och ja hade kul. 
 
Idag, ska jag köpa dom sista julklapparna, eftersom det bara är två dagar kvar, åhh. Annars kanske jag ringer någon av tjejerna. Puss på er!
 
- alice

Hej på er!

heeeeeeeeeeeej!, ett  tag sen var det ja!, guuuuuuud vad dåliga vi har varit på att blogga, haha, som vanligt alla har väll en ursäkt, ja men iaf så har jag faktiskt inte haft tid, eller jo ibland, nej men  det har varit väldigt mycket med skolan och vännernoch familj och ja, ibland orkar jag inte också, men nu ska jag försöka uppdatera så ofta som jag kan:).
 
 
Här ovanför ser ni ju en bild och detcär min önskelista på alla dem sakerna/kläder jag lnskar mig, önskar mig nästan hela Hollister nej, men dem har såhäääääär snygga kläder!, haha. Puss på er!
 
- alice

Info

Hej på er! Det är något här på bloggen som har blivit helt och hållet galeeeet. Jag (Klara) håller på att försöka fixa det. Alltså sidomenyn åker längst ner och den här kommentarsgrejen som ska ligga efter inläggen tar sidomenyns plats. Vi har inte glömt bort er, men jag tror inte att det kommer komma särskilt många inlägg förrän det är fixat. Därför så kan designen se lite annorlunda ut nu ett tag. Jag ska försöka fixa det! Puss. 
 
- klara