Instagram

 
 
 
 
för någon vecka sedan var jag på emporia med en vän
Jag hittade denna super snygga hoodiesen och en V tröja. 
Vi träffade X- factor, alltså dem som åkte ut, manda var såå bra.
 
Sen skaffade vi en blogg åt mig. HÄR hittar ni den.
 
Smoothie är såå gott.
Kikade med alla mina vänner och skickade en massa egobilder.
Det började snöa, haha blevmlite överdrivet glad, med vännerna.
För någon tinme sen så såg jag X-factor och Awa var sååå bra.
Instagramade också lite.
- alice

true is love

Förlåt för att det har varit så tomt här, har helt enkelt inte orkat, och inte haft tid. Här är nån bild ifrån en gammal fotografering men med underbart ljus. puss
- alice

Mountain and the sea

Hej på er! Jag har verkligen blivit riktigt dålig på att blogga. Det var flera dagar sen senast. Men jag ska försöka att hålla uppdateringen uppe. Dagarna har rullat på som vanligt och det är bara några veckor kvar till jullovet, längtar verkligen! Här på bloggen så är det ibland något konstigt med designen, eller i alla fall vad jag har märkt. Sidomenyn försvinner längst ner och istället så sätter sig kommentarsgrejen som egentligen ska komma efter inläggen och tar sidomenyns plats. Har ni också märkt det? I vilket fall som helst så ska jag försöka fixa det. Puss på er. 
 
- Klara

Önskeinlägg

Vi ska låta er önska om vad ni vill ha för inlägg, ni kommenterar i kommentarsfältet vad ni vill ha som önskeinlägg. te.x. en spelista, favoritmat, eller något annat, vad ni vill, förhoppningsvis kommer det en eller flera bilder med. Vi väljer ut någon kommentar, och sedan skriver vi om det.
- alice och klara
 
 

insperationsfint

      Har hittat alla dessa underbara och fina bilder på weheartit , så mycket insperation som man kan andvända 
    till andra fotografier. Jag har gjort collaget, och jag har valt bilderna.
- alice

darkness

Tog ut kameran och fotade dessa bilderna precis, ganska längsedan jag bar gick ut och fotade sådär. Tog vaccin idag i skolan,gjorde inte så ont som jag faktiskt trodde. Jag har inte alls någon insperation därför ligger bloggandet på väldigt låg nivå just nu, men ska försöka gjöra något inlägg då och då.
- alice
    
 
 
 
 
 
 
 

ett litet collage


 
Som ni ser så har jag gjort ett collage, av looks från abercrombie & fitch  som jag tycker är ursnygga!, även hollister har super fina kläder. Och på söndag ska jag till hollister!!, kommer bli så kul! 
vad tycker ni om looksen?
- alice

...

Hej på er!, som sagt hade vi bokdag idag, åh så skönt, läst cirkeln, hur bra som helst!, Klara har visat mig en så himla bra artist, Birdy heter hon, och sjunger otroligt bra. Här kommer några bloggar jag läser:
ajonssons- Amanda
fotogeniquee- Maja
jonnaphotos- Jonna
mariaochkristina- Maria & Kristina
nicolinaslillaskrivbok- Nicolina
annawahl- Anna
fridanyqvist- Frida
- alice
 

Bokvecka

åh, nu är jag såå stressad, men hann ändån slänga in ett inlägg av instagrambilder. Eftersom det har varit bokvecka, ska vi hadet extra mysigt, och bara läsa i skolan. Nu måste jag cykla puss.
- alice

och om det fanns stjärnor

Som ni ser, så har bloggen stått tomt ett tag. Har alltså inte haft tid och ork. Och tyvärr så är Klara sjuk. Såhär såg en utav mina frukostar ut på en dag på höstlovet, när det var underbart ljus. Saknar det så mycket. Och åh, emporia verkar såhär underbart. Jag är nästan kär i abercroombie & fitch. Helt otroligt snygga saker. Ni kan hitta abercrombie, HÄR  .Förhoppningsvis så ska jag dit någon gång, kanske med mina fina vänner?. 
 
Ni får så gärna skriva någon kommentar om vad ni vill ha för inlägg här. Alltså jag ingen insperation igentligen, så att kommentera!!. puss
- alice

someone else

Gud!, så otroligt mycket jag saknar sommaren, sola, vara brun som min hand, skvätta vatten på varandra vara ute med båten, så kul jag hade det och mina vänner. Nu är det mera höst kallt, regn, grått, blö. Skulle så gärna villja åka någon stans, te.x bara till spanien eller något sådant. puss.
(förresten både jag och klara har skaffat gifboom, jag heter - aliceoohlsson, och klara - klarajonsson ), vi är även snart klara med höstfilmen, som numera liknar en sommarfilm eftersom det var så otroligt fint ljus.

- alice

Nights like this

Idag har jag varit med Alice hela dagen, för det mesta så har vi fotat men vi har också filmat lite till en film som vi ska lägga upp här sen, vi ska bara klippa klart den :) Kommer att lägga in lite fler bilder från idag senare, puss på er.
 
- klara

We are young

Jag och Alice var ute i skogen en liten stund innan lunch och tog lite bilder. Den här bilden tog hon på mig, vi kommer lägga upp fler bilder senare, puss :)
 
- klara

your room is full of love

Fredag, allmänt bra, super bra. Fredagar är alltid lika bra. Någon bild på Klaras ben, haha, som jag tog vår seaste fotografering. Puss på er och ha en super bra fredag för det ska jag!
- alice

When all the stars collide

Hejhej! Nu har jag suttit och bara pluggat en hel eftermiddag, och jag har fortfarande saker kvar att göra. Tog en lite paus och fotade som ni ser på bilden där uppe. Inspirerades av weheartit när jag tog den bilden. Nu ska jag fortsätta att jobba lite. Puss på er. 
 
- klara
 
The big bang - Rock Mafia