Sommar på ven

Nu är jag hemma rån fina ven,  vi har alltså ett sommarhus där och har varit där några veckor nu. Mina kära vänner har även varit och hälsat på vilket som var jätte kul.  Jag har fotograferat massor, så många bilder kommer komma upp i massa nya inlägg.  Bilden som ni ser ovanför , tycker jag är väldigt fin, jag gillar kvällsljus och morgonljus, det är som bäst att fotografera då annars står solen högst upp mitt på dagen, och det blir ingen bra bild enligt mig. Ha det bra.
- alice
 

lunch

Min lunch såg ut såhär, hemmagjorda pannkor, hemmagjord jordgubbsylt, och till det ett glas mjölk.Bilden blev väldigt snabb fotad, så därför inte så bra kvalitè, vad tyckte ni om bilden?. Idag ska jag hitta på någonting, fast vet inte riktigt vad. Jag ska nog ut och fotografera en sväng. :)
 
- alice

en massa fint

Utan för vårt hus finns massa fina lavendel, jag tycker den är himla fina speciellt den här dagen när solen skiner, det är så underbart skönt, nu ska jag ut och fotografera mera. :)
 
- alice 

blommornas natt

Jag fotade även några små gula blommor när jag var och fotade korna. Bilderna är somriga med blommorna, tycker att blommorna är så fina. Vad tycker ni om blommbilderna?. Jag själv är rätt nöjd men kunde varit mer brusigt i bakrunden. Idag har det varit fint, fint väder.
 
- alice

en dröm

Jag gick en promenad vid några backar  i förmiddags det var varmt och skönt innan regnet kom. jag hade med mig kameran och fotade korna, bilderna blev inte så bra, eftersom korna stog långt ifrån, fast jag andvände det långa objektivet. Vad tycker ni om dem?.
- alice

lavendel

Äntligen sol! Tror dock inte att det är en stranddag. Som det ser ut nu så har jag inga planer för dagen. Vill bara ta det lugnt och kanske fotografera lite. Lavendel blommorna fotograferade jag för bara några minuter sedan, la på lite brus i bilderna men inget mer. Hur tyckte ni att det blev?
 
- klara

barfota i juli månad

Detta fotot tog jag för några dagar sedan, gammalt, men nytt. Jag tycker att det är så somrigt på bilden , jag har på mig en enkel sommarklänning, det ligger blomsterblad på gräset, och att jag är barfota. Dock så är det inte så spännande att titta på, men det är i alla fall somrigt. Solen började lysa på eftermiddagen idag, annars har det inte varit sol i juli månad. Nu längtar jag till hösten.
- alice

a storm is coming

Var har solen tagit vägen? Den har inte synts till på några dagar nu. Bara moln, moln och moln har visat sig på himlen. Jag hoppas verkligen att morgondagen blir bättre. Trots att det kan vara lite småmysigt med såna här dagar så saknar man solen, som sagt. Jag är ledsen för att jag inte har bloggat tidigare idag, har varit hos vänner hela dagen.
 
- klara

when we look at paris

Paris, den underbara staden som jag vill tillbaka till. Klara köpte det här häftiga eiffeltornet i Paris när hon var där för drygt en vecka sedan. Det är så fint att fotografera. Jag vill så gärna åka dit där i höst då alla löv är gula. 
 
 
 - alice

frukost

Såhär ser min frukost ut, enkel, men god. Frukt och bär är alltid gott.
 
- alice

röda och söta

Plockade vinbär från trägården när solen sken, syrliga och söta.
 
- alice

feel my love

Kanelbullarna blev väldigt goda.Framått eftermiddagen blev det fint väder, och solen håller sig uppe än så länge. Idag har jag själv fotograferat lite bilder, men annars har jag varit rätt trött en grå dag.
 
make you feel my love - adele
- alice

smultron

Vår trädgård är full av smultron. Jag fotograferade dem tidigare i dag och la på en vintage effekt. Tyckte att det blev ganska bra, såg lite sådär gammaldags ut. Vad tyckte ni?
 
- klara

the sound of silence

Ännu en regnig dag på lovet. Det har bara varit några få stranddagar. Sommaren är ännu inte kommen känns det som. Idag är jag väldigt trött. Ska egentligen städa rummet, men jag orkar inte nu. Får väl göra det i eftermiddag. Dessa dagar är härliga, men åh vad man längtar efter solen.
 
The sound of silence - Paul Simon
 
- klara

blommornas äng

Fotograferade bilderna för några dagar sedan, då det var sol utomhus. Sommarväder är det inte idag , så jag tog på mig en mysig stickad tröja, och ett par ljusa jeans. Nu ska jag baka kanelbullar.
 
times fly - lykke li
 
- alice