▲ en höstlig söndag ▲

Jag och min vänn gick ut och tog lite höstkort, som vi blev  himla nöjda med.
- alice

lace border is the most beautiful thing you had

 

Jag smakade mitt nya kolaté idag, som vi köpte i téhuset igår. Så gott, var det. Jag älskar sådna här spetsar. åh.
- alice

...

 
- klara

a dark sky and glittering crystals

Jag har druckit koppar av te idag. Idag var vi på årets te ställe, så mysigt. Ute i skogen, och vi satt inomhus och hörde regnet smattrade ner utanför. Vi stannade och jag fick med mig några bilder. 
 
Jag är så himla, himla glad att så många kommenterar och några nya följare, tack så himla mycket. Det har vi verkligen blivir otroligt glada av.
- alice
 

A Message

Fotografier för några dagar sedan.
A message- Coldplay
alice

my dear

Detta är min fina kopp jag fyndat i en väldigt billig och fin affär i Köpenhamn. Jag älskar verkligen den butiken, det finns så otroligt söta och fina saker där. Idag ska jag nog bara börja med att vila lite. Jag är så väldigt trött efter igår, fastän föreställningen inte slutade så sent egentligen. Senare idag ska jag nog åka en runda till stan och köpa lite nödvändiga saker. Kram på er!
 
 
- klara

en gnutta nytt

Jag har bytt ut bilderna i headern nu. Det förra temat kändes lite för somrigt, och nu är det ju redan höst. Vad tycker ni, blev det lite bättre kanske? 
 
- klara

yellow

 
Fredagar är så himlans mysiga. Idag hade vi skoljogging och det gick väll bra. Jag har tagit det lungt och suttit vid den nya datorn ett tag, varit och köpt sladdar, ätit godis. Lyssnar på musik och jag älskar boniver- skinny love.

skinny love

 
en bild från sommaren.

Denna bilden är jag så otroligt nöjd med, därför kommer jag att tävla med denna i Majas fototävling. Kommer blir så otroligt roligt, eftersom det är första gången som jag är med i en fototävling, jag hoppas att det kommer att gå bra. (har fått så många nya, otroligt bra låtar. skinny love- bon iver är sååå bra, vill se han!)
vad tycker ni om bilden?
- alice 
 

tävling

Jag ska vara med i majas fototävling , hennes blogg www.fotogeniquee.blogg.se, den undernbara bloggen. Inlägget om fototävlingen hittar ni HÄR plus inlägget. Jag hoppas att det kommer gå bra.Det kommer bli superkul. Man kan vinna presentkort hoss kamda.se, och jag vill ha detta stativet så gärna.Och man kan vinna ett klädesplagg från underbara sheinside,åh dem har så fina kläder. 
 
- alice

oh the bitter winds are coming in

Musik är så himlans fint. Det finaste som finns. Så det är dags att jag delar med mig av mina favoriter. 
 
emmylou - First Aid Kit
Skinny Love - Bon Iver
A Message - Coldplay
Radio - Lana Del Rey
The A Team - Ed Sheeran
 
- klara

plugg plugg plugg

Nu tar jag bara det lugnt, lyssnar på First Aid Kit (såhimlansbra) och gör klart SO:n till imorgon. Fast vi kommer nog inte arbeta särskilt mycket då. Det blir väl lite plugg och sedan vid tiotiden drar skoljoggen igång. Det ska bli ganska kul. Så det kommer väl bli lite plugga, sova, vakna, plugga, springa, plugga och sedan kommer ju den efterlängtade heeeeeeelgen. Åh vad skönt. Jag missar dock baletten pågrund av att jag ska se en dansuppvisning hela vägen från New York på kvällen då vi firar min faster. Det ska verkligen bli jättekul. Någon mer som ska åka hela vägen till Helsingborg och se Rock The Ballet imorgon? 
 
- klara

watch

Igår köpte jag denna stickade tröja när jag var i stan med min vänn. Idag har jag också varit i stan och hittade en fin grej till håret(vet inte riktigt vad det heter?).
 
Jag har inte fotograferat något på några veckor beroende på skolan, haft läxor, läxor och läxor hela tiden. Hoppas att vi kan få någon fotografering snart. Och ändra bilderna i menyn lite.
-alice

autumn

ovan ser ni några klädval jag tycker så himlans mycket om, och kommer andvända. I alla fall massor av stickade tröjor, mina nya docs och någon kappa. Jag tycker så mycket om hösten. Och därför gillar jag att klä mig lite fint i höst. Nu är det riktig höst märker jag. Jag har gjort pajer(äpple, hallon) och massor av oranga, bruna och röda färger som löven har. Suttit och ätit äpplekaka medan regnet fall utanför, nu ska jag läsa ur min nya bok.
- alice
 
 
 

roses

Denna helgen har jag och Alma övernattat hos varandra. Haft det mysigt helt enkelt. När vi var tog vi det bara lugnt. Jag kom hem från henne för bara några minuter sedan och på vägen hem så fotograferade jag dem här fina rosorna. Det börjar verkligen bli höst nu. Jag antar att jag är väldigt dålig på att uppdatera här, men det är så få dagar jag har någon inspiration nu för tiden. Vi får väl se när vi ses igen. 
 
- klara